preskoči na sadržaj

Umjetnička škola Matka Brajše Rašana

 > Naslovnica
Vijesti

Proljetni concertino Područnog odjela Buzet

Autor: Administrator , 26. 3. 2018.

U ponedjeljak, 26. ožujka 2018., u ispunjenom holu buzetske OŠ "Vazmoslav Gržalja", polaznici tamošnjeg područnog odjela održali su tradicionalni Proljetni concertino. U 27 glazbenih točaka predstavili su se učenici od prvog do šestog razreda osnovne glazbene škole.

Nastavna se godina lagano primiče kraju, a vrijedni buzetski učenici nižu nastupe na produkcijama, koncertima i različitim prigodama. Tako su neki od njih sudjelovali na 6. školskom natjecanju "Proljetni crescendo" u Labinu i postigli zapažene rezultate, a ne valja zaboraviti ni na angažman i odlične rezultate buzetskih ekipa na 8. kvizu iz solfeggia "Sol-Fa-Labin".

 Područni odjel Buzet trenutno broji 51 učenika, uz 8 učenica u pripremnom razredu, 5 šestaša završava školovanje kao prva buzetska generacija glazbene škole, a novim prvim razredom iduće godine očekuje respektabilan broj od preko 60-tak mladih glazbenika. Sljedeći i ujedno posljednji buzetski koncert ove školske godine planira se za 4. lipnja, a prije toga održat će se audicija za upis u 1. razred osnovne glazbene škole.

 

Nikola Lovrinić
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Umjetnička škola Matka Brajše Rašana / Aldo Negri 11, HR-52220 Labin / us-mbrasana.skole.hr / ured@us-mbrasana.skole.hr
preskoči na navigaciju